top of page
patrik-kincl-main.jpg

BLOG

ÚVOD   »   BLOG

Patrik Kincl v KSW skončil! Smlouva s Oktagonem je exkluzivní




Patrik Kincl je nově zápasníkem organizace Oktagon. Oficiálně to bylo oznámeno v sobotu na turnaji v Pardubicích, Kincl tak končí v KSW, ve které nedávno podlehl Robertu Soldičovi v titulové bitvě. Přitom ještě nedávno hovořil o tom, že chce střídavý start.


Patrik Kincl má za sebou tři zápasy v organizaci KSW, která je dozajista jednou z nejlepších ve světě. V září dostal šanci bojovat o titul ve velterové váze, Roberta Soldiče ale porazit nedokázal.


Smlouva s KSW mu po zápase skončila, Kincl nicméně plánoval podepsat novou a poté hostovat v jedné z českých organizacích.


Ještě nedávno hovořil o tom, že to vypadá spíše na RFA, což je nová organizace a že Oktagon chce čistě exkluzivní smlouvu, s čímž Kincl nesouhlasí.


Vše se ale změnilo zraněním Karlose Vémoly, Kincl podepsal exkluzivní smlouvu s Oktagonem a bude bojovat o titul se Samuelem Krištofičem.


Proběhlo nějaké jednání, ale nic konkrétního, spíše to vypadalo, že to nedopadne. A tahle nabídka na titulový zápas se zrodila vlastně přes noc,“ řekl pro iSport.

„Proti bylo asi nejvíc to, že půjde o exkluzivní kontrakt a ne střídavý start, který jsem chtěl původně s KSW. Největší ‚pro‘ bylo, že jde o titulový zápas a taky možnost odvety, o niž se snažím několik let. Pustil jsem ji i původně z hlavy, ale začalo to být znovu aktuální,“ dodal.


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page